Eskerplein CV

Nova Capital heeft voor haar nieuwste vastgoedfonds, Eskerplein CV, een fraai wijkwinkelcentrum aangekocht van in totaal bijna 5.500 m2, in Almelo (Overijssel). Het winkelaanbod bestaat onder andere uit een Lidl supermarkt, PLUS supermarkt, HEMA, Kruidvat, Domino’s Pizza, Zuivelhoeve, Mitra slijterij, Limburgia, Shoeby en TerStal mode. Het uitstekend functionerende en drukbezochte wijkwinkelcentrum Eskerplein biedt hiermee een compleet aanbod voor de dagelijkse boodschappen en persoonlijke verzorging. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het winkelcentrum, dat is gerealiseerd in 2006.

De verwachte rendementen (gemiddeld per jaar, bij een looptijd van 10 jaar) zijn als volgt:

  • 6,55% direct uitkeerbaar rendement
  • 9,20% totaalrendement 

Deelname is mogelijk met tenminste 4 participaties van elk € 25.000,- (te vermeerderen met emissiekosten). Voor een eerste indruk van dit nieuwe vastgoedfonds op hoofdlijnen, kunt u hier de brochure downloaden. Echter, een beslissing om te investeren in Eskerplein CV dient te worden gebaseerd op de volledige inhoud van het prospectus en het Essentiële-informatiedocument ("EID"). In deze documenten wordt uitgebreid stilgestaan bij alle kosten en risico's van dit product.

Indien u belangstelling hebt om deel te nemen in ons nieuwste fonds Eskerplein CV en het prospectus en "EID" graag wilt ontvangen, neem dan nu contact met ons op per telefoon 053-4803160 of klik hier voor onze contactpagina.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.