Samuel Esmeijerplein CV open voor deelname!

Het nieuwste vastgoedfonds van Nova Capital heeft geïnvesteerd in een deel van het drukbezochte wijkwinkelcentrum "Lage Land" in Rotterdam. Het gaat om een typisch "boodschappencentrum", met hoofdzakelijk formules voor de dagelijkse benodigdheden, verzorging en (dag)horeca. Ook onder de huidige bijzondere omstandigheden wordt dit centrum druk bezocht en presteert Samuel Esmeijerplein CV uitstekend!

Het winkelaanbod bestaat onder andere uit een Jumbo supermarkt, Zeeman Textiel, Domino’s Pizza en verswinkels. Verder zijn er diverse functies van algemeen belang rond het winkelcentrum gevestigd zoals scholen, kerken, sportaccommodaties, een bibliotheek en een wijkcentrum. Hierdoor is Winkelcentrum Lage Land echt het hart van de wijk. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het winkelcentrum.

De verwachte rendementen (gemiddeld per jaar, bij een looptijd van 10 jaar) zijn als volgt:

  • 6,80% direct uitkeerbaar rendement
  • 9,20% totaalrendement 

Deelname is mogelijk met tenminste 4 participaties van elk € 25.000,- (te vermeerderen met emissiekosten). Voor een eerste indruk van dit vastgoedfonds op hoofdlijnen, kunt u HIER de brochure downloaden.

Een beslissing om te investeren in Samuel Esmeijerplein CV dient te worden gebaseerd op de volledige inhoud van het prospectus, supplement bij het prospectus en het Essentiële-informatiedocument ("EID"). In deze documenten wordt uitgebreid stilgestaan bij alle kosten en risico's van dit product. Neem contact met ons op per telefoon 053-4803160 of klik HIER om uw contactgegevens achter te laten. Dan sturen wij u alle beschikbare documentatie.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.