Lidl gaat voedselverspilling tegen met stuntprijzen

Producten die de uiterste houdbaarheidsdatum hebben bereikt, zijn voortaan voor spotprijzen te koop bij Lidl. De supermarktketen biedt brood en koelverse producten als zuivel en voorverpakte groenten aan voor 25 cent, vlees, vis en vegetarischeĀ produ…

Omzet detailhandel groeit bijna 10 procent in juli 2020

De detailhandel heeft in juli 2020 afgerond 9,7 procent meer omgezet dan inĀ dezelfde maand 2019, meldt het CBS. Dat is de op een na grootste groei sinds het begin van de publicatie van "koopdaggecorrigeerde" cijfers in 2005. Het verkoopvolume lag 7,1…

Zomer van 2020 was ook voor AEX-belegger uitzonderlijk heet

In de maanden juni tot augustus, als het kwik in de Verenigde Staten en Nederland geregeld tropische niveaus aantikt, liggen handelsvolumes op het Damrak en Wall Street circa 5% lager dan in de rest van het jaar. Maar deze zomer was er een trendbreuk…

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.