Klant moet zelf scannen: AH zoekt 1000 caissières

„Wegens personeelstekort is er vanavond helaas geen fysieke kassa open”, zo was maandagavond te lezen op een uitgeprint A4’tje in een grote Albert Heijn in Heemstede. Klanten moesten daarom, zelfs met een vol boodschappenwagentje, zelf al hun boodsch…

Omzet detailhandel ruim 3 procent hoger in tweede kwartaal

De detailhandel zette in het tweede kwartaal van 2022 ruim 3 procent meer om dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder. De hogere omzet heeft te maken met hogere prijzen, het volume (de omzet gecorrigeerd voor prijsstijgingen) nam met ruim 3 procent …

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.