Banken doen moeilijker over herfinanciering van vastgoed

Vastgoedeigenaren krijgen sinds het uitbreken van de coronacrisis steeds vaker hun financiering niet verlengd bij de bank. Vooral bij beleggers in winkel-, horeca- en bedrijfspanden speelt dit probleem. Dat blijkt uit een rondgang van het FD in de se…

Na Jumbo en Coop meldt ook Plus een flinke omzetgroei

Na Jumbo en Coop meldt ook Plus een flinke omzetgroei. De omzet steeg vorig jaar met ruim veertien procent naar drie miljard euro. In 2019, dat een week minder kende, was dat 2,6 miljard. Overnames niet meegerekend was er een groei van twaalf procent…

Winkelcentrum Tuinzigt verwelkomt New York Pizza

Nova Capital heeft namens haar fonds Tuinzigt CV met New York Pizza een 10-jarige overeenkomst gesloten voor de huur van een winkelunit in winkelcentrum Tuinzigt te Breda. New York Pizza zal begin dit jaar haar deuren openen voor lunch/avondeten en a…

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.