Hans Vijlbrief schrapt plan voor aanpassing spaartaks

Staatssecretaris Hans Vijlbrief van Financiën schrapt definitief het plan van zijn voorganger Menno Snel om spaartegoeden vanaf 2022 goeddeels vrij te stellen van de vermogensrendementsheffing. Het plan stuit op grote bezwaren, omdat het spaartegoede…

HEMA-topman: omzet bijna op niveau van vorig jaar

De omzet bij HEMA ligt bijna weer op het niveau van vorig jaar. Dat zei topman Tjeerd Jegen van de warenhuisketen in een toelichting op het akkoord met de belangrijkste schuldeisers, die eigenaren worden van HEMA. HEMA doet dan ook geen beroep op de …

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.