Appeltje-Eitje: ‘Wij zijn boer, geen prijsvechter’

Automatiekketen Appeltje-Eitje heeft in Arnhem zijn achtste vestigingspunt geopend, waarvan zes in stadscentra. Een primeur: op afstand kan de boer nu ook meekijken en vanuit de stal de prijzen aanpassen. Twee boeren, zes automatiekwinkels in de stad…

Economie kromp met 0,5% in eerste kwartaal

De Nederlandse economie is in het eerste kwartaal met 0,5% gekrompen ten opzichte van drie maanden eerder. Dat blijkt uit een berekening van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 'Het eerste kwartaal stond in het teken van de harde lockdown, …

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.