'Groei online supermarktomzet stagneert'

Voor het eerst sinds 2015 is het online omzetaandeel binnen de supermarktbranche gedaald. Was dat een halfjaar geleden nog 3,4 procent, nu is dat drie procent. Dat blijkt uit de gezamenlijke monitor van kennisplatform Supermarkt & Ruimte, onderzo…

Shoeby opent volgend jaar vijftien winkels

Kledingketen Shoeby opent volgend jaar vijftien winkels. Dat zegt eigenaar Mieke van Deursen in een gesprek met RetailTrends. Locaties kan ze nog niet noemen; de contracten zijn nog niet getekend. Wel is het duidelijk dat het om grotere plaatsen gaat…

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.