Een kwarteeuw webwinkelen, een kwarteeuw verliezen

Voorlopig blijven veel webshops verliezen lijden. Dat zegt Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org. Hij maakt in zijn nieuwe boek 25 jaar online winkelen in Nederland, geschreven met historicus Wilbert Schreurs, de balans op. ‘De klant zal zich…

Almelo is gunstige investering voor vastgoedbeleggers

Vastgoedbeleggers die investeren in woningen maken in Twente een grotere kans op een gunstig rendement dan in de Randstad. Vooral Almelo springt eruit. Dat zegt vastgoedadviseur Colliers International. Het adviesbureau, tevens makelaardij, presenteer…

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.