Blog: Op zoek naar een uitstekende aanwending van uw herinvesteringsreserve?

De vastgoed-CV's van Nova Capital zijn fiscaal transparante fondsstructuren. Dit betekent dat de CV zelf niet belastingplichtig is, maar wel de deelnemende vennoten. Dit heeft voor zogeheten "BV-beleggers" een belangrijk fiscaal voordeel. Neemt een investeerder middels een vennootschap deel in onze CV's, dan kan de investering worden aangewend voor de invulling van een herinvesteringsreserve.

Omdat de CV's gedeeltelijk zijn gefinancierd met een banklening, profiteert een "BV-belegger" hierbij automatisch van de reeds aanwezige "hefboom". Met een deelnamebedrag in de CV van (stel) €100.000,- wordt voor ongeveer €175.000,- geïnvesteerd in vastgoed. Ook zonder dit fiscale voordeel, bieden de vastgoed-CV's van Nova Capital overigens heel aantrekkelijke investeringskansen, met goede en solide rendementen. Klik HIER voor meer informatie over de vastgoed-CV's die open zijn voor deelname.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.