Harm Kranenberg benoemd als Ambassadeur van Nova Capital

Hengelo, vrijdag 24 april 2020

Nova Capital kondigt met plezier aan dat de heer drs. H.R. (Harm) Kranenberg per 1 mei 2020 is benoemd als Ambassadeur van de onderneming. In die hoedanigheid zal Harm Kranenberg de activiteiten van Nova Capital onder de aandacht brengen bij investeerders en vastgoedprofessionals binnen zijn uitgebreide netwerk.

Kranenberg studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam en heeft meer dan 35 jaar in de accountancy gewerkt, onder andere als vennoot bij Arthur Andersen, Ernst & Whinney en Deloitte. Bij deze organisaties was hij vooral actief voor opdrachtgevers in de vastgoed- en financiële sector. Vele vastgoedbeleggingsinstellingen en financiële instellingen behoorden in deze periode tot zijn cliëntenkring. Vanaf 2006 tot 2018 heeft Harm gewerkt bij een aantal grotere familiebedrijven, waarbij de laatste 4 jaar als directeur bij Boron Management B.V., de "family office" van John Fentener van Vlissingen. Naast deze activiteiten is Harm een aantal ondernemingen gestart, o.a. op het gebied van NL-woninghypotheken (smartfee.nl en ASB BV).

Nova Capital is initiatiefnemer en beheerder van beleggingsinstellingen die investeren in Nederlands vastgoed. De focus van deze activiteiten ligt op (wijk)winkelcentra met één of twee supermarkten en een goede mix van overige winkelruimtes voor met name de dagelijkse benodigdheden. Dit type winkelcentra biedt als solide vastgoedbelegging een uitstekend toekomstperspectief voor zowel winkeliers, consumenten als investeerders.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.