Overzicht uitgekeerde rendementen vijf boodschappencentra, update vierde kwartaal 2020

Nova Capital heeft het overzicht geactualiseerd van de rendementen over 2020, die aan alle deelnemers in de vijf vastgoed-CV's zijn uitgekeerd. De prestaties van de respectievelijke "boodschappencentra" zijn onverkort goed. Gemiddeld 80% tot 85% van de huurstroom is afkomstig van essentiële winkels die momenteel gewoon open zijn. De verwachte huurderving als gevolg van de huidige lockdown is minimaal en niet materieel voor de rendementsprognoses voor de resterende looptijd van deze vastgoedfondsen.

Klik HIER om naar het historisch rendementsoverzicht te gaan, waarin een vergelijking wordt gemaakt met de prognoses uit de oorspronkelijke prospectussen van deze vijf vastgoed-CV's. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een investering in één van onze "boodschappencentra"? Neem dan contact met ons op!

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.