Zeeman introduceert tweedehands-kledinglijn in vijf filialen

Zeeman start met de verkoop en inzameling van tweedehands kleding voor baby’s, kinderen en dames onder de noemer Resale, zo luidt het persbericht van Zeeman. Ook gebruikte kleding kan ingeleverd worden. Hiermee zet de textielsuper zich in voor het hergebruiken van kleding.

In Amsterdam-Osdorp is er al een filiaal die de Resale aanbiedt. Na een succesvolle start zullen vanaf vandaag vijf Zeeman-winkels hun assortiment verbreden met tweedehandskledij. De intentie is om dit initiatief binnen heel Nederland verder uit te rollen. De pilot is opgezet in samenwerking met Kringloopwarenhuizen Het Goed, een sociale onderneming met 28 kringloopwarenhuizen en 5 textielsorteercentra in Nederland. Zeeman is huurder van Samuel Esmeijerplein CV in Rotterdam, één van de vastgoedcv's van Nova Capital. Klik hier voor het volledige artikel.

Bron: Fashionunited.nl

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.