De heer Ir. H.H. Scholte (1971)

Ir. H.H. Scholte

Directeur Nova Capital B.V.

Harm Scholte heeft in juli 2012 Nova Capital B.V. opgericht en is daarbij benoemd als Directeur.

Bij Nova Capital is hij verantwoordelijk voor het beheer van de vastgoedbeleggings- en ontwikkelfondsen, alsmede de dagelijkse aansturing van het kantoor in Hengelo.

Harm studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente en heeft elf jaar ervaring in het bankwezen. De eerste zes jaar in diverse functies bij ING Bank N.V. Daarna heeft hij de overstap gemaakt naar Staalbankiers. Aanvankelijk als Business Banker en later als Senior Private Banker en Vestigingsleider van het kantoor in Enschede.

Van maart 2008 tot en met september 2012 is Harm werkzaam geweest als statutair directeur van een vergunninghoudende (vastgoed)beleggingsonderneming (Wft 2.96) en beheerder van beleggingsinstellingen (Wft 2.65), welke onder toezicht stond van De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten.

Contact

Social Media

Linkedin

Navigeren

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.