De heer drs. H.R. Kranenberg (1949)

Drs. H.R. Kranenberg

Ambassadeur

Harm Kranenberg is met ingang van 1 mei 2020 toegetreden als Ambassadeur van Nova Capital.

In die hoedanigheid zal hij zich inspannen om de activiteiten van Nova Capital onder de aandacht te brengen bij investeerders en vastgoedprofessionals binnen zijn uitgebreide netwerk.

Harm studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam en heeft meer dan 35 jaar in de accountancy gewerkt als vennoot bij Arthur Andersen, Ernst & Whinney en Deloitte, van 1975 tot en met 2006.

Bij deze organisaties was hij vooral actief voor opdrachtgevers in de vastgoed- en financiële sector. Vele vastgoedbeleggingsinstellingen en financiële instellingen behoorden in deze periode tot zijn cliëntenkring.

Vanaf 2006 tot 2018 heeft Harm gewerkt bij een aantal grotere familiebedrijven, waarbij de laatste 4 jaar als directeur bij Boron Management BV, de "family office" van de familie John Fentener van Vlissingen.

Naast deze activiteiten is Harm een aantal kleinere ondernemingen gestart o.a. op het gebied van NL-woninghypotheken (smartfee.nl en ASB BV).

Contact

Social Media

Linkedin

Navigeren

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.