De heer Drs. R.G.A. Steenvoorden (1944)

Drs. R.G.A. Steenvoorden

Directeur Nova Capital B.V.

Ron Steenvoorden is in 2012 benoemd als Directeur van Nova Capital B.V.

Ron heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (cum laude afgestudeerd) en slaagde voor het accountantsexamen bij het NIVRA.

Hij heeft jarenlange ervaring in de detailhandel. Zo werkte Ron gedurende 26 jaar bij C&A Nederland in diverse functies. Hij was daar onder andere Directiesecretaris, Hoofd van het Verkoopbureau, Sectorleider en Leiding van het hoofdkantoor.

Midden 1996 is hij CFO geworden bij WE International B.V. en in augustus 2000 CFO bij Vroom & Dreesmann Warenhuizen B.V.

Vanaf 2004 is hij werkzaam als zelfstandig ondernemer en heeft hij onder andere gefunctioneerd als Financieel Directeur van Wilgenhaege Vastgoed N.V. en als statutair directeur bij Homburg Capital B.V. Daarnaast was Ron adviseur en commissaris bij verschillende bedrijven. 

Contact

Social Media

Linkedin

Navigeren

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.