De heer Drs. R.G.A. Steenvoorden (1944-2021)

Drs. R.G.A. Steenvoorden

IN MEMORIAM

Met veel verdriet hebben we kennisgenomen van het overlijden van Ron Steenvoorden. Onze zeer gewaardeerde medebestuurder en fijne collega.

Ron studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam (cum laude afgestudeerd) en slaagde voor het accountantsexamen bij het NIVRA.

Hij had jarenlange ervaring in de detailhandel. Zo werkte Ron gedurende 26 jaar bij C&A Nederland in diverse functies. Hij was daar onder andere Directiesecretaris, Hoofd van het Verkoopbureau, Sectorleider en Leiding van het hoofdkantoor. Midden 1996 werd hij CFO bij WE International B.V. en in augustus 2000 CFO bij Vroom & Dreesmann Warenhuizen B.V.

Vanaf 2004 was hij werkzaam als zelfstandig ondernemer, onder andere in de functie van Financieel Directeur van Wilgenhaege Vastgoed N.V. en als statutair directeur bij Homburg Capital B.V. Daarnaast was Ron adviseur en commissaris bij verschillende bedrijven.

Ron was vanaf de start in juli 2012 werkzaam als statutair directeur van Nova Capital B.V. In de afgelopen negen jaar heeft hij met veel enthousiasme en grote betrokkenheid een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van de organisatie. Zijn praktische aanpak en uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van financiële verslaglegging, het grootwinkelbedrijf en vastgoed kwamen daarbij goed van pas.

Ron Steenvoorden is op 7 april 2021 op 76-jarige leeftijd overleden. We zullen Ron’s plezierige persoonlijkheid en waardevolle inbreng enorm missen!

Contact

  • 053 - 48 03 160

Social Media

Linkedin

Navigeren

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.