De Opgang CV

Nova Capital heeft op 2 augustus jongstleden De Opgang CV opgericht. Dit nieuwe vastgoedfonds investeert in het overdekte winkelcentrum "De Opgang", van 8.600 m2 aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord. Het moderne gebouw (2009) heeft als grootste huurders een vestiging van Decathlon, MediaMarkt en Amazing Oriental (full service Aziatische supermarkt).

Boven de winkels zit een parkeergarage met ruim 800 plaatsen, eigendom van de gemeente Amsterdam en 40 appartementen (eigendom van woningcorporatie Ymere). De Opgang ligt in winkelgebied “Boven ’t Y” in (stadsdeelcentrum) Amsterdam Noord, waar de Noord-Zuidlijn (metro) begint. Dit stadsdeel telt ongeveer 100.000 inwoners en er wordt de komende jaren nog volop gebouwd. Tussen nu en 2050 zal Amsterdam Noord groeien naar circa 160.000 inwoners.

De verwachte rendementen (gemiddeld per jaar, bij een looptijd van 10 jaar) zijn als volgt:

  • 7,8% direct uitkeerbaar rendement
  • 9,4% totaalrendement 

De Opgang is een zeer drukbezocht, modern en comfortabel winkelcentrum met een regionale functie en zal volop profiteren van de grootschalige nieuwbouwplannen van de gemeente Amsterdam in dit stadsdeel.

Investeert u met ons mee? De minimale deelname bedraagt 4 participaties van elk € 25.000,- (te vermeerderen met 3% emissiekosten). Aan dit product zijn kosten en risico's verbonden. Raadpleeg hiervoor het prospectus en het Essentiële-Informatiedocument (EID).

Een investering in De Opgang CV kan worden aangewend voor de invulling van een herinvesteringsreserve ("HIR"). Bel of mail ons voor meer informatie.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.