Kloosterplein CV (voltekend, deelname niet meer mogelijk)

Het nieuwste vastgoedfonds van Nova Capital heeft geïnvesteerd in een drukbezocht winkelcentrum (bouwjaar 2011/2012) van ruim 5.000 m2, gericht op dagelijkse boodschappen. Het gaat om een groot deel van de dorpskern van Simpelveld in Limburg, bestaande uit twee blokken met in totaal dertien winkelruimtes. Middenin ligt een groot en goed toegankelijk parkeerterrein (blauwe zone).

Naast een full service supermarkt van PLUS, zijn er onder andere diverse aantrekkelijke "verswinkels" gevestigd, een Kruidvat drogisterij en een vestiging van The Read Shop. Kloosterplein CV biedt een inflatiebestendige investering in een goedlopend winkelcentrum voor dagelijkse boodschappen.

De verwachte rendementen (gemiddeld per jaar, bij een looptijd van 10 jaar) zijn als volgt:

  • 5,75% direct uitkeerbaar rendement
  • 8,04% totaalrendement

Het fonds is in juni 2022 opgericht. De inschrijving is voltekend en deelname is niet meer mogelijk. Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Nova Capital? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief, door middel van het contactformulier onderaan deze pagina.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.