Nova Secretary Upscaled

Actueel

Opeens is de Nedersaksenlijn van Twente naar Groningen politiek actueel

maandag 13 november 2023

Acht politieke partijen in de Tweede Kamer noemen de Nedersaksenlijn in hun verkiezingsprogramma. De Stichting Nedersaksenlijn vindt het positief dat de plannen zo vaak in de programma’s staan. De Nedersaksenlijn moet van Groningen naar Enschede lopen en onder meer Veendam en Emmen met elkaar verbinden.


Action groeit onverminderd door: 153 nieuwe winkels bij koopjesketen

donderdag 9 november 2023

Winkelketen Action heeft de omzet in de eerste negen maanden van dit jaar verhoogd tot 7,9 miljard euro. Dat kwam vooral doordat het bedrijf meer klanten trok. Door de hoge inflatie kiezen klanten vaker voor winkels met goedkopere spullen, zoals de Action.


Zalando ziet kwartaalomzet dalen

donderdag 2 november 2023

Zalando heeft in het derde kwartaal een omzet van 2,27 miljard euro geboekt. Dat is 3,2 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar. In het derde kwartaal van 2022 was de omzet nog 2,35 miljard euro.


Huismerken Ikea en Action soms zes keer over de kop op Bol en Amazon: ‘Consumenten worden afgezet’

donderdag 26 oktober 2023

Goedkope huismerkproducten van Action, Lidl en Ikea staan op Amazon.nl en Bol.com voor woekerprijzen. Soms gaan prijzen op deze webwinkels meer dan zes keer over de kop, zoals een kalkreiniger van de Action. Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond.


MediaMarkt komt slagveld in winkelstraat goed door: ’Kleinere filialen op komst’

maandag 9 oktober 2023

De laatste tien jaar zijn er in Nederland zo’n 400 elektronicazaken verdwenen. Bekende namen als Scheer & Foppen en De Harense Smid vielen om. Het recentste slachtoffer is BCC. En MediaMarkt? Daar gaat het goed mee, zegt ceo Benelux Remko Rijnders.



Vorige Vorige Pagina 2 van 53 Volgende Volgende