Nova Secretary Upscaled

Actueel

Nova Capital start een nieuw vastgoedfonds! Investeert u met ons mee? (1)

donderdag 5 oktober 2023

Op 5 oktober 2023 is de inschrijving gestart voor ons nieuwste vastgoedfonds, Kanaalpassage CV. De investering bestaat uit een comfortabel overdekt winkelcentrum, met naastgelegen nieuwe supermarkt en volledig nieuw ingerichte tandartspraktijk. De in totaal 22 commerciële ruimtes zijn verhuurd aan o.a. PLUS supermarkt, Action, Kruidvat, Puur Mondzorg, Zeeman, The Read Shop, Specsavers, Hans Anders en diverse modezaken, diensten en horeca.

Dsc05973

Detailhandel zet bijna 6 procent meer om in augustus (2023)

vrijdag 29 september 2023

De detailhandel heeft in augustus 5,9 procent meer omgezet dan in augustus 2022, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 2,1 procent lager. De omzet van de foodsector groeide met 6,3 procent en de omzet van de non-foodsector met 4,3 procent. Online is 3,6 procent meer omgezet dan een jaar eerder.


Aldi breidt test zelfscan met smartphone uit naar 18 winkels

dinsdag 26 september 2023

Na een eerste test in Berkel -Enschot kunnen klanten nu bij meerdere filialen boodschappen scannen met hun mobiele telefoon en vervolgens afrekenen.

Bron: distrifood.nl


Nederlander blijft verknocht aan de fysieke supermarkt

donderdag 14 september 2023

Nederlanders kopen nog altijd liever hun boodschappen in de supermarkt zelf dan ze online te bestellen. Dat blijkt uit het Retail Report van Adyen.


Vertrek van de heer drs. H.R. (Harm) Kranenberg per 1 september

vrijdag 1 september 2023

In de afgelopen jaren heeft Harm Kranenberg de activiteiten van Nova Capital met veel enthousiasme onder de aandacht gebracht bij tientallen investeerders en vastgoedprofessionals binnen zijn uitgebreide netwerk. Vanwege zijn leeftijd heeft Harm besloten het vanaf 1 september wat rustiger aan te gaan doen.



Vorige Vorige Pagina 3 van 53 Volgende Volgende
↑